Actie Ministerie van VWS blijft uit

Gisteren is weer een teleurstellend hoofdstuk toegevoegd aan het dossier omtrent Veilig Thuis. De zorgwekkende situatie omtrent de onterechte meldingen en de wijze waarop Veilig Thuis haar onderzoek uitvoert, lijkt voort te duren zonder resultaat. Gister hebben wij getracht om doormiddel van een constructief gesprek op het Ministerie van VWS de problematiek aan te pakken. Ondersteund door ruim twee honderd dossiers zijn wij op het ministerie het gesprek aangegaan.

Helaas heeft dit betreffende gesprek niet tot een productief resultaat geleid. Bij het ministerie ontbreekt iedere wil om op de eerste plaats het probleem te erkennen, laat staan het probleem op te lossen. Het gebrek aan erkenning betreffende de ernstige problematiek rondom Veilig Thuis baart ons uitermate veel zorgen. De positie die momenteel ingenomen wordt door  VWS is in onze ogen zeer teleurstellend.

In plaats van de dialoog voort te kunnen zetten zijn wij genoodzaakt om multimediaal  en op meerdere fronten de strijd voort te zetten. Wij zullen ons politiek en in de pers sterk maken om het probleem op de agenda van VWS en Veilig Thuis te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s